dinsdag 24 januari 2012

Inbraak

2012 is niet goed begonnen voor ons. Eerst Hanne in het ziekenhuis, nu is mijn lieve oma opgenomen en zaterdag hebben ze hier bij ons ingebroken. Gewoon overdag, op klaarlichte dag in een rustige, kindvriendelijke wijk!

We kwamen net thuis toen ze nog binnenwaren. Er liep iemand voor onze oprit die deed alsof hij heel moeilijk te been was zodat het lang duurde voor we op onze oprit konden.. Achteraf was ons duidelijk dat hij een van de inbrekers was en dat hij ons moest ophouden zodat de anderen ondertussen konden vluchten. Onze voordeur zit langs de zijkant en kan je niet zien vanaf de oprit. Voordeur was opengebroken met een koevoet en is helemaal kapot. Die kon zelfs niet meer toe.. Kast in de living ook opengebroken. Alles overhoop en op de grond gegooid, ook alle spulletjes en kleertjes enzo van de kindjes.

Fototoestel en laptop zijn weg, ook mijn ring en bril en zonnebril. Waarschijnlijk nog wel meer dingen die we niet zo direct zien.. Ergste is dat we nu ook alle foto's kwijt zijn vanaf de geboorte van Hanne want die stonden allemaal op de laptop.

Ik ben direct met de kindjes naar de buren gegaan en dan is mijn schoonbroer Nand komen ophalen. Wij hebben alles opgeruimd en overal gekuist en daarna is Nand dan terug naar huis gekomen.

Geeft alleszins een heel eng en onveilig gevoel. Zal tijdje duren voor ik mij hier weer helemaal op mijn gemak voel!

6 opmerkingen:

Marielle zei

Oh gatsiedarrie, wat erg Elke! Ik heb het nog nooit zo meegemaakt maar je hoort inderdaad vaak dat het lang duurt voor je je weer fijn voelt in je eigen huis.
Maar het allerergste is natuurlijk de foto's van Hanne. Wat ontzettend jammer!

Lie zei

Brrrr, de rillingen liepen over mijn rug toen ik je verhaal las. Ik hoop dat je je toch gauw weer wat op je gemak gaat voelen in je eigen huis en dat anderen je kunnen helpen met fotomateriaal van je dochter te verzamelen...

tinne zei

Wow, wat verschrikkelijk seg. Verdomme toch, en dan nog extra erg omdat je dan ook nog eens al de foto's van Hanne kwijt bent. Waar gaat het toch naartoe met onze wereld...

Edje zei

Ohh nee! Wat erg! Van alle spulletjes, maar vooral van de onvervangbare foto's! Sterkte meid!

Anoniem zei

Hey Elke,

wat ontzettend naar nieuws!
sterkte!!!!
Niemand heeft 't recht aan juw spullen te zitten!
Dikke troost-kus!
Pobb

Ester zei

Lieve Elke,

Wat een vreselijke nieuws dit! De foto's van Hanne weg....

Hoe gaat het nu met jullie?

Dikke knuffel!
Ester