maandag 18 juli 2011

Zwemmen en eerste schoentjes

Afgelopen vrijdag zijn we voor de 1ste keer gaan zwemmen met Nand. In bad gaan vindt hij geweldig maar alle 'eerste keren' (gras, zand, ballon, zwembadje buiten) vindt hij eng dus het was even afwachten wat hij ervan zou vinden..

Eerst was het groot drama met veel traantjes. Hij bleef doodstil op onze schoot zitten en beefde zelfs een beetje af en toe. Heel zielig om zien maar we wouden even afwachten of het zou beteren omdat hij anders de volgende keer ook schrik zou hebben van het zwembad.
Na een tijdje begon hij heel voorzichtig zijn voetjes te bewegen onder water en wat dingen aan te wijzen.

Uiteindelijk vond hij het echt leuk en wou hij zelfs alleen in het water zitten in plaats van op de schoot! Onze dappere kleine jongen!!

Daarna hebben we zijn eerste schoentjes gekocht want hij begint al even los te staan en stapt goed als hij iets kan vasthouden dus we vermoeden dat de eerste echte stapjes nu niet zo lang meer op zich zullen laten wachten! Wat wordt hij al groot, ons kleine mannetje:)

Voor de rest gaat alles prima hier. We zijn ons nieuwe huisje al goed gewoon en tellen af naar augustus want dan heeft Guy eindelijk 2 weken verlof!

Verder blijven we verwonderd over hoe groot Nand al is en wat hij al allemaal kan! Het is zo geweldig om hem bezig te zien en horen en we zijn echt stapelverliefd op hem!! Hij is echt geweldig!!

2 opmerkingen:

Pobb zei

hey Elke,

Hier een zogenaamde 'blast from the past'!!! Ik dacht laat ik eens kijken hoe het met jou gaat... en voila!
'Gewoon' zwanger van nummero 2... wat een goed ding om te lezen!!!

Las ook dat t niet helemaal bloemetjes ging deze zwangerschap in de zin van onbezorgd maar he... je bent ook een meisje aan t maken he... die zijn bijzonder veeleisend ;-) dat blijft zo haha

nou meis, ik hoop dat alles goed met jullie gaat en ben heeeel benieuwd naar het resultaat!

dikke kus,

Pobb

Kim zei

Leuk om te horen/ lezen dat het goed met je gaat en de zwangerschap! Ik wens je ook alle goeds toe voor de toekomst!

Liefs, Kim