zondag 5 december 2010

Deze poging is alvast mislukt.. Heb deze morgen een zwangerschapstest gedaan en die was negatief en later op de dag zijn mijn regels ook doorgekomen..

Jammer, maar had er eigenlijk ook niet echt op durven hopen dat het zou lukken.. Dat was voor mij ook een grote reden om al zo snel terug te starten, ik hoop dat de teleurstelling zo niet te snel te groot wordt.

Had natuurlijk wel heel leuk geweest, 2 kindjes zo kort op elkaar, maar we genieten nog zo ontzettend van onze lieve Nand dat ik er niet te lang bij kan/wil stilstaan!!

Nog 2 cryo's over nu! Praktisch gezien wordt het allemaal wel een stuk ingewikkelder moesten we terug een 'echte' poging moeten doen. Ik ben nog thuis bij Nand, dus hij kan niet naar de creche als ik naar uz zou moeten en om hem nu elke keer mee te nemen.. Dat zie ik ook niet zo goed zitten. Lijkt me in de eerste plaats niet leuk voor de andere mensen daar en als hij begint te wenen als ik 'in de beugels' lig heb ik ook een probleem natuurlijk.. Tijdens de vorige pogingen kon Guy altijd meegaan maar hij heeft nu net een nieuwe job en dan gaat dat niet natuurlijk.

Zou een heel gepuzzel worden om een oplossing voor Nand te vinden moesten we terug een volledige poging (met veel ziekenhuisbezoekjes) moeten doen.. Ach ja, dat zullen we allemaal nog wel zien zeker hoe we dat dan gaan oplossen!

Zaterdag hebben we hier trouwens 'hoog' bezoek gehad!! Er werd aangebeld en dan op de deur geklopt.. Guy deed open en de sint en 2 pieten stonden voor de deur. Ze zeiden dat ze voor Nand kwamen:) Sinterklaas nam Nand vast en de pieten wreven over zijn wangetje en ons dapper mannetje had helemaal geen schrik!! Hij liet het allemaal maar toe en begon zelfs wat aan piet zijn kleren te trekken!

Hij kreeg een zakje met lekkers en een speelgoedje! Vind het zo leuk dat we eindelijk ook mee kunnen doen aan heel het sinterklaas gebeuren!!

2 opmerkingen:

Ester zei

Lieve Elke,

En toch is het natuurlijk heel erg jammer..... ik had het graag anders gezien.

Wat betreft die opvang: in ons ziekenhuis is er opvang aanwezig. Misschien heeft jullie ziekenhuis ook zoiets?
Dat zou het één en ander op kunnen lossen misschien....

Geniet maar lekker van jullie lieve dappere Nand! Dikke knuffel!!

Marielle zei

Ach Elke toch, wat jammer! Wel of niet verwacht, het blijft een teleurstelling.
Misschien nu, met Nand, iets beter te dragen. Maar teleurgesteld hoe dan ook.
Nog maar niet druk maken over wat de toekomst misschien brengt. Want wie weet wat voor een toppertjes die andere embryo's zijn!