dinsdag 7 juli 2009

Blogstilte

Ik ben al een hele tijd niet meer zo actief geweest in blogland en dat zal er de komende 2 weken zeker niet beter op worden.. Vrijdag vertrekken we namelijk naar Italië, Toscane!!

Hebben er allebei veel zin in, even weg van alles, naar het zonnetje en lekker ontspannen en wat uitstapjes enzo maken!!

De laatste dagen zijn heel stresserend geweest voor ons, en dan vooral voor Guy.. Hij moest terug op controle! Ze hebben alle onderzoeken gedaan, omdat een 2-tal maand geleden 'iets' gevonden werd in zijn lies en we direct in grote paniek waren toen.. De prof had toen al gezegd dat het niets was maar zou eind juni wel nog eens alle onderzoeken laten doen.

En nu maandag kregen we dus de uitslagen! Guy was heel gestresseerd geweest de laatste tijd, hij sliep heel slecht en was ervan overtuigd dat hij slecht nieuws zou krijgen.. Het wachten op het moment dat de prof maandag eindelijk iets zei was een beetje doodgaan voor ons allebei maar gelukkig kreeg hij uiteindelijk alleen maar goed nieuws!!

Omdat Guy heel erg bezig blijft in zijn hoofd met dat 'bolletje' dat daar zit, heeft de prof wel gezegd dat hij binnen 3 maand nog eens terug moet komen. Dan kan hij nog eens voelen of er niets aan veranderd is en hij hoopt zo Guy gerust te kunnen stellen want hij is zeker van zijn stuk!!

En dus kunnen wij eindelijk terug opgelucht ademhalen en onze reis voorbereiden! Vandaag moet ik nog een dagje werken (en proberen alles ordelijk en gestructureerd achter te laten voor mijn collega die mijn werk moet overnemen tijdens mijn verlof:) en vanaf morgen begint mijn verlof!! Tot begin augustus!!

De dag dat we terugkomen van vakantie, zondag binnen 2 weken is het dan ook nog eens mijn verjaardag.. Het blijft voor mij toch even slikken om nu echt 30 te worden.. Gelukkig hebben we die week ook onze eerste afspraak in het uz en begint onze 3de icsi poging dan echt!!

Ik wil iedereen die nu midden in een poging zit nog heel veel succes wensen, ik duim mee met jullie (vanaf ons zwembad in Italië:) en ben zeer benieuwd wat ik allemaal te lezen krijg op jullie blogs als we terug thuis zijn!!

Tot binnen een goeie 2 weken allemaal!!

7 opmerkingen:

Mom to be zei

Geniet van je verlof meid. En niets beter om je vakantie te beginen dan goed nieuws hè!

Ester zei

Gelukkig! Een heel goed bericht om mee op vakantie te gaan!

Ik heb ooit ook zo'n bobbeltje gehad, niet in mijn lies, maar toch. Was ook niets, maar het hield mij zo bezig, dat we het uiteindelijk weg hebben laten halen. Ik kan me helemaal voorstellen dat Guy het niet loslaat.
Fijn dat de arts dat ook begrijpt!

Nu eerst lekker weg en daarna mogen jullie er weer voor gaan!

En dan ook nog jarig. 30. Inderdaad zo'n leeftijd waarbij je je leven misschien anders had voorgesteld. Ik toen wel, maar nog geen 2 maanden later bleek ik zwanger. Ik hoop zó dat het voor jou ook zo uit zal pakken.

Ga ervoor meisje!
liefs,
Ester

*Judith* zei

Fijne vakantie, lieve Elke!

Kim zei

Meid, hele fijne vakantie! Liefs, Kim

Vita zei

Ik word volgende week al 35! Dus je hebt nog alle kansen om 'het' eerder te bereiken dan ik :-)

Enne, Toscane, heerlijk! Onze hoogtepunten van die twee weken waren de golf van Baratti en een dorpje genaamd Campiglia Maritima, waar we uren hebben rondgesjokt en op een terras zaten. Florence, Pisa etc allemaal prima, maar was er vaker geweest en dan 'ken' je het wel.

Veel plezier en uitgerust terug!

Bokje zei

Super nieuws Elke. De gezondheid van je ventje is toch ook super belangrijk.

Geniet van je verlof. Twee weken samen met je ventje alleen. Even alles van thuis (of toch zoveel mogelijk) achterlaten. Geniet van de zon en het zwembad!

Liefs,

Bokje

Tinne zei

Hoi ELke,
Jij zit nu lekker te genieten van je man en het zonnetje met een lekkere cocktail bij het zwembad
:-)
Geniet er maar van jullie hebben het verdiend!
Groetjes,
Tinne