zaterdag 20 juni 2009

1ste stap van de volgende icsi is gezet!

Vrijdag zijn mijn regels doorgekomen en ben ik met de pil begonnen!!

De eerste stap voor onze volgende poging is eindelijk gezet!! Zal tijd worden dat we er terug aan kunnen beginnen want die 6 maanden hebben toch lang geduurd hoor..

Nu moet ik de pil alle dagen nemen tot en met 31 juli want dan hebben we een afspraak in het uz. Die gaan dan een echo doen en dan krijgen we alle verdere info en het spuitschema mee! Dat het allemaal maar snel gaat vanaf die eerste echo, heb er al 'zin' in!

Normaal gezien ging ik deze poging met ondersteuning van acupunctuur doen maar heb mij bedacht.. Ik had iemand gevonden die dicht bij het uz in Gent zit en we hadden ook al redelijk wat contact gehad via mail.. Ik had onze voorgeschiedenis uitgelegd en zij had haar manier van werken enzo verteld en het kwam heel professioneel over! Kwam erop neer dat ze 2 volledige cyclussen nodig had om het beste mogelijke resultaat te verkrijgen en dat ze dan vanaf de week dat ik mijn regels had elke week een behandeling moest doen. Ook rond de terugplaatsing was het heel belangrijk dat het allemaal op het juiste moment gebeurde enzo..

Ik was overtuigd omdat ze precies heel goed wist waarover ze sprak. Maar toen ik haar een mailtje stuurde wanneer mijn regels begonnen waren (op het moment dat ze echt nog 2 volledige cyclussen zou kunnen behandelen) kreeg ik geen reactie meer van haar.. Pas na een 2de mailtje reageerde ze toch maar toen kon de acupunctuur behandeling al eigenlijk niet meer gebeuren zoals het moest (volgens haar eerste uitleg) en opeens steekte het precies allemaal niet meer zo nauw en dus heb ik besloten dat het dan voor mij ook niet meer hoeft!

Ik hou er niet van als mensen zich niet aan hun afspraken houden en dingen veranderen zoals het hen uitkomt!

7 opmerkingen:

Tinne zei

Hallo Elke,
Eindelijk weer aan de pil, en de start van de volgende ICSI is gezet!!! Het zal wel zijn dat je er klaar voor bent.
Wel jammer dat de afspraak met die mevrouw van de acupunctuur niet meer doorgaaat, spijtig dat het zo gelopen is. Maar ik begrijp je volkomen, dit moet je enkel doen als je je er 100% goed bij voelt. Ik heb zo iemand gevonden, jammer dat het voor jouw helemaal uit de richting is anders had ik je graag zijn adres gegeven.
Mijn eerste acupunctuursessie viel reuze mee.
Fijn weekend,
Tinne

Kim zei

hej hoi Elke! Super dat je weer begonnen bent! Binnenkort lekker op vakantie, dat moet helemaal goedkomen! Heel veel succes! Groet, Kim

doremi zei

Eindelijk kun je weer verder!
Ik hoop voor je dat er snel iets goeds uit voortkomt!
En wat betreft de accupunctuur, als je je er niet goed bij voelt, is het heel goed dat je het ook niet doet!
Liefs doremi

Ilse zei

hey Elke,

Wat een goed nieuws dat je weer begonnen bent!
Ik wens je alle geluk van de wereld met deze poging! Dat het nu eindelijk eens zoden aan de dijk zet! Of een baby in de wieg legt. Whatever.

liefs, Ilse

Ester zei

Dat is stap 1. Goed zo.

Maar wat een raar verhaal van die acupuncturist! Ik kan me helemaal voorstellen dat je niet verder gaat met zo iemand! Vertel dan niet eerst het één en later het ander! Hoe moet je haar dan nu nog vertrouwen?
Je hebt groot gelijk dat je met haar niet verder gaat!

liefs,
Ester

Mom to be zei

Hey Elkelief, super het is voor jou weer begonnen ! Ik ga je zeker volgen in je nieuwe tocht. Knuf!

Anoniem zei

Lieve Elke,

Wat vervelend zegm dat de acupunctuur toch niet door gaat om zo'n reden. Bah.

Wel heel knap dat jullie nog eens verder gaan!! Ook ik ga je volgen.

Liefs Saskia

www.eendagzwanger.blogspot.com