dinsdag 11 november 2008

Zo, de eerste wachtweek zit erop! Da's al heel vlot gegaan.. Alleen de dag van de terugplaatsing zelf ben ik even misselijk geweest. Ik was direct daarna gaan werken tot 's avonds 19u en in het naar huis komen ben ik echt slecht geworden! Heb zelfs een paar keer moeten overgeven toen ik thuis kwam en dat heb ik normaal bijna nooit! Ben dan maar om 21u in bed gekropen en gelukkig was het de volgende dag beter!

Maar dat zal ik dus niet meer doen, gaan werken de dag van de terugplaatsing! Heb mijn lesje wel geleerd:)

Voor de rest gaat het, tot nu toe, allemaal goed! Nog een weekje geduld en dan weten we het he!

Normaal mag ik volgende week maandag bloed laten trekken maar ik heb het een dag opgeschoven... Ik weet het, dat klinkt waarschijnlijk heel raar want natuurlijk wil je zo snel mogelijk weten of het gelukt is of niet... Maar maandag is echt een heel moeilijke dag om verlof te nemen op mijn werk! Als ik het op maandag laat staan dan moet er een collega speciaal vroeger komen werken en dan moet ik mij heel erg haasten om na het bloedtrekken zo snel mogelijk terug op mijn werk te zijn (en daar dan nog tot 's avonds te blijven ongeacht of het nu goed of slecht nieuws is).

Als ik het op dinsdag zet, kan ik gewoon die hele dag vrijnemen en rustig thuis, samen met Guy, het telefoontje van het uz afwachten! En dat lijkt mij veel aangenamer dus gaan we daarvoor!!

Heb mij ook voorgenomen om deze keer geen zwangerschapstest op voorhand te doen maar echt braaf te wachten op hun telefoontje! We zien wel of dit echt zal lukken:)

19 opmerkingen:

Kim zei

Heel erg veel succes gewenst! Ik wilde je nog even bedanken voor het berichtje wat je hebt geplaatst op mijn blog, fijn! Hopelijk zijn de kleintjes blijven zitten en je mag je over 8 maanden jezelf een trotse moeder noemen. Ik denk in ieder geval aan je!

Kim

Ester zei

Ik had het precies zo gedaan, dan maar een dagje langer wachten. Je hebt groot gelijk. Voor zoiets moet je bij elkaar zijn en tijd hebben om te huilen. Van geluk of van verdriet.

Wat hoop ik dat jij huilt van geluk!!
Sterkte komende dagen!!!

liefs,
Ester

Enigkind zei

Spannend weer hoor, vooral die 2e wachtweek...ik hoop voor je dat het wachten met een dikke plus beloond gaat worden. Heel veel succes!

liefs Dorien

Astrid zei

Oh zo spannend!! DUIMENNNNNN!!!

Bokje zei

Hier duim ik ook volop voor je. Nu ik niet voor mezelf moet duimen heb ik alle duimen en energie over voor iemand anders. Hopelijk helpt het!

doremi zei

Hé Elke,
Ook hier wordt volop geduimd hoor!!! Ik ben je niet vergeten al ben ik niet meer zo veel in weblogland....
Groot gelijk hoor, dat je een rustige dag hebt gekozen, en als je je daarop instelt, duurt één dag echt niet heel veel langer.
Veel geluk,
Liefs doremi

Anoniem zei

Hoe is het bij jou?
Hoe kruip jij deze wachtdagen door?
Ik word langzaam gek van dat wachten en voelen en denken......

liefs,
Ester

Ester zei

Sorry, bovenstaande was dus van mij, maar ik raakte iets te snel de entertoets.....

wachtdagenstress vast en zeker ;)

onze grote wens zei

Je bent er bijna! Hoe is het nu met je??? Al een voorgevoel?

Marijke zei

Hoi,
Groot gelijk beter een dagje later in alle rust dan volop stress een dag eerder!! Fijner nog... dan ben je in ieder geval samen met hopelijk positief nieuws!!
Fijn weekend en sterkte,
Gr. Marijke

Miranda zei

Zet 'm op Elke, nog een paar nachtjes wachten. Hoe voel je je met de progynova? Ik stond er echt helemaal van op m'n kop, ging zelfs spookrijden in de stad. Hoop dat het bij jou beter gaat.

Zeefje zei

Duim, duim, duim! Ik ben zoooo benieuwd!!

Trek je het allemaal nog een beetje?

Liefs Zeefje

Sterretje zei

Hoi hoi,

Duimen hoog hier. Hoop echt op goed nieuws voor jou.
Ik test ook nooit zelf. Kan alleen maar misleidend zijn. Ik hoop dat je volgende dinsdag een gat in de lucht mag springen!
Succes

Ester zei

Veel sterkte en succes morgen!
Ik denk aan je!

liefs,
Ester

Tinne zei

Heel veel succes meid!!! Nog een weekje geduld en dan ist zo ver en wie weet EINDELIJK POSITIEF NIEUWS

Tinne zei

Oeps, ik ben er weer met mijn gedachten niet bij. hihi, ipv nog een weekje is het morgen al. Sorry, veel succes morgen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik duim alvast weer mee!

Miranda zei

Succes vandaag, ik denk aan je!!
Liefs, Miranda/georgia

Enigkind zei

ik hoop dat jullie inmiddels positief bericht uit het zh hebben.
veel succes he!

*Judith* zei

Je staat vanaf nu tussen mijn favorieten! Ik hoop zo dat je geen nieuwe poging meer nodig hebt en dat dit het 'm gewoon eindelijk eens wordt! Succes in de wachtweken en met je gesprek!