donderdag 20 november 2008

Genoeg getreurd

Mijn tranen zijn ondertussen opgedroogd en ik ben klaar om er terug voor te gaan!! Al moet ik wel eerlijk toegeven dat ik niet veel vertrouwen heb in onze laatste 2 cryo's.. Ik ga mij al volledig concentreren op onze volgende 'echte' poging!!

Ik ga terug met acupunctuur beginnen maar deze keer bij iemand die veel ervaring heeft met acupunctuur in combinatie met vruchtbaarheidsbehandelingen.. en die zit toevallig ook heel dicht bij het uz dus da's lekker handig!

Verder ga ik ook wat gezonder proberen zijn en aan mijn conditie werken. Geen idee of dat een verschil zal uitmaken, maar zal zeker geen kwaad kunnen!

En we hebben natuurlijk ook wel grote verwachtingen van het gesprek met onze nieuwe prof, op 10 december! Ik zal mijn lijstje met vragen klaar hebben tegen dan:)

Hopelijk kunnen/willen ze wat extra onderzoeken doen en weten we daarna meer!!

Ergens diep vanbinnen heb ik ook wel echt het gevoel dat het wel goedkomt en dat het wel eens zal lukken!! Van waar dat gevoel komt of waarop het gebaseerd is.. ik heb er geen flauw idee van maar het is er wel!! (en maar goed ook denk ik:)

6 opmerkingen:

Bokje zei

Goed zo Elke. Treuren, een terechte dip en er dan met volle moed weer tegenaan. Ook al heb je niet veel hoop op deze cryo's toch wens ik je veel succes.
En toeval of niet, wij hebben ook op 10/12 afspraak met onze (weliswaar in ons geval onze "oude") fertiliteitsarts. Ook ik zal mijn lijstje vragen klaar hebben.

Liefs,

Bokje

Enigkind zei

Knap van je dat je nu alweer met goede moed vooruit kan kijken.
Fijn dat je gevoel je zegt dat het goedkomt, dat zou ik zeker koesteren. In elk geval veel succes voor het komende gesprek bij de arts.

lfs Dorien

Astrid zei

Oh nou moe zeg. Was even niet geweest. Wat jammer!! Knap dat je zo vol goede moed blijft. Blijf vertrouwen op je gevoel. Ik blijf duimen voor jullie!

Anoniem zei

Jammer zeg dat het niet is gelukt....wel mooi te lezen dat je er over het algemeen wel positief over bent. men zegt wel dat dat helpt.

Wat ik heb gedaan:

De brui er aan geven, haha. Vergat afspraken en prikken, maar manlief dacht daar om. En gelijk dag na punctie naar een musical geweest met een vriendin en een weekend van heb gemaakt. Het idee dat je ook eens iets leuks doet en ik vond het supergaaf!! Verder weinig koffie gedronken na de tp, bij toeval. We waren in een hotel en dan drink je weinig koffie. Gezond eten, veel groente en fruit. En vooral heel veel relaxen, toen na de tp was het prachtig weer en lag ik in ons zwembad in de achtertuin. Alles was relaxter en ik was niet aan het werk.

Dat alles bijelkaar...is wat ik heb gedaan. Maar ja, de knop was om en was er klaar mee om zo mee bezig te zijn, ik had me al een leven zonder kindjes voorgesteld en of dat wel zo goed is??

Ik hoop dat de cryo's het toch nog mogen doen en je verdere behandelingen bespaart mogen blijven.

Liefs Sjoeke

Ik heb respect voor jou!

Ester zei

Ha meis!

Fijn te lezen dat je vooruit kijkt. Wat een herkenning weer...

Hou dat gevoel dat het goed komt vast! Het geeft kracht.

Lieve Elke, een dikke knuffel!
liefs,
Ester

onze grote wens zei

Bah bah bah! Dat is toch wel het gevoel wat in me opkomt om te lezen dat het weer niet gelukt is bij een lotgenote...

Goed van de dat je je alweer uit je dip omhoog richt. Gezond eten etc schijnt wel degelijk invloed te hebben. Mij is ook geadviseerd om op de lijn te letten tijdens deze poging, hoewel ik eigenlijk goed op gewicht zit. Schijnbaar maakt je lichaam dan stoffen aan waardoor je vruchtbaarder bent/wordt. Natuurlijk wel alleen als je het rustig aan en gezond doet, maar dat spreekt voor zich. Hoop maar dat het ook echt meteen werkt...

Hoop dat je cryo's het stiekum top gaan doen!

Liefs