dinsdag 17 juni 2008

Ja ja, onze trouw begint nu toch echt wel dichtbij te komen! Vind het trouwens wel leuk dat we 2 trouwdagen hebben! In het begin vond ik het jammer dat we niet alles op dezelfde dag konden plannen, maar nu vind ik het eigenlijk wel beter zo: 2 dagen feest voor ons!

Volgende week vrijdag is de eerste trouwdag (voor de wet) met daarna een soort 'receptie' bij ons thuis. We hebben een pannenkoeken- en wafelkraampje gevraagd die dag, dus moeten we zelf enkel voor de drank zorgen..

Vrijdag vragen we ook een aantal extra mensen, zoals mijn collega's. Zo hebben die dan toch ook iets aan onze trouw gehad!

Wat onze volgende UZ-poging betreft zijn we er nog niet helemaal uit... Eerst hadden we besloten om deze maand over te slaan, zodat we zonder bijkomende stress van onze trouw kunnen genieten (en zodat ik ook champagne kan drinken natuurlijk:).. Maar nu blijkt dat de maand daarna ook niet zou lukken want dan is het labo van het UZ in verlof!

We zien het niet echt zitten om 2 maanden over te slaan.. We hebben nog altijd veel cryo's (12) zitten dus het duurt sowieso nog lang voor we terug een 'echte' poging kunnen doen..

Nu, ik doe gewoon terug de ovulatietest deze maand en we zien wel hoe het uitkomt! We gaan ook een paar dagen weg (van 29 juni tot en met 1 juli) naar euro disney, dus als het zo uitkomt dat de terugplaatsing pas daarna zou vallen, dan gaan we het toch doen en anders slaan we deze maand over!

Heb ondertussen inderdaad een andere kapster gevonden, donderdag moet ik naar haar voor de proef!
Heb die andere trouwens nog een boze mail gestuurd (nam haar gsm nooit op). Heb zelfs al een antwoord gekregen, vele excuses en het voorstel om op de dag van onze trouw gratis te komen... heb er voor bedankt, ik wil mij die dag niet moeten afvragen of ze wel zal komen opdagen of niet!

2 opmerkingen:

Kato zei

Gelijk heb je dat je die ene niet meer neemt, mensenlief wat een stress zou je dat geven. dan maar een andere.
Jullie trouwdag komt echt dichtbij nu he.. spannend hoor :)
Hoop dat je een mooie dag hebt, en vooral een hele stralende bruid bent.
Daarna weer op naar Gent voor de volgende cryo ;)

Groetjes Kato

doremi zei

Inderdaad, groot gelijk!

Zo, het komt nu echt dichtbij he, het trouwen! Spannend! En Leuk!
Ik wens jullie een hele fijne dag met hopelijk een stralend zonnetje aan de hemel!
En hopelijk lukt het om deze ronde nog mee te pikken, anders duurt het zo lang!

Liefs doremi