vrijdag 15 februari 2008

Gisteren naar uz geweest. Hebben bloed getrokken om de waarde van het zwangerschapshomoon te controleren. Moest minder dan 5 zijn, anders zou er nog iets 'achtergebleven' zijn.

Maar de waarde was negatief, dus dat was goed.

De prof zei wel direct dat we het zeker als een positief teken mogen beschouwen dat ik zwanger was.

Hij heeft ook een echo gedaan.
Dat ik een vleesboom heb wist ik al maar hij had altijd gezegd dat er niets mee moest gebeuren omdat die niet 'te groot' is en op een 'goeie' plaats zit.

Nu ik een miskraam gehad heb wil hij toch eens grondig onderzoeken of het misschien toch daar iets mee te maken heeft!

Dus heb ik op woensdag 27 februari (de dag nadat we terug zijn van Portugal) een afspraak voor een hysteroscopie (3de poging, kan er blijkbaar echt niet aan ontsnappen :)

Als daaruit blijkt dat dat misschien de oorzaak van de miskraam is en van het moeilijke innestellen, dan zal het toch een operatie worden...

Langs de ene kant ben ik blij dat we misschien de oorzaak gevonden hebben van ons 'nog niet zwanger zijn' maar langs de andere kant vind ik de gedachte aan een operatie (en dan zeker in die regio) toch wel eng... Ik ben en blijf toch wel een beetje een mietje:)

Maar we zien wel he... Die hysteroscopie stelt blijktbaar niet veel voor (duurt 10 min en is pijnloos - je krijgt ook helemaal geen verdoving) en we weten al direct of het echt een probleem is of niet!!

Maar dat zijn allemaal zorgen voor later! Eerst en vooral gaan we een weekje genieten van de Portugese zon en ons eens lekker laten verwennen!!

1 opmerking:

Vita zei

Lekker dat je in elk geval eerst een weekje zon hebt voordat je weer naar binnen mag laten kijken. En inderdaad: je weet nu dat zwanger worden kán, maar nu nog graag een cryo dat uitgroeit tot blakende baby! Geniet van Portugal en tot snel!