donderdag 31 januari 2008

En toen gebeurde er een wonder....!!!

Gisteren is helemaal anders uitgedraaid dan we gedacht hadden toen we wakker werden.

Op vrijdag 11 januari hadden we een terugplaatsing van twee 8-cellige embryo's. Nu waren we ervan overtuigd dat ook deze poging niet gelukt was omdat ik 'mijn regels' gekregen had en ik een negatieve zwangerschapstest had...

Maar ik had geen bloed laten trekken. Dus stond Guy erop dat ik gisteren 's morgens nog eens een test deed om zeker te zijn, aangezien ze in de namiddag die kijkoperatie zouden doen!

En geloof het of niet, maar die test was postief!!

We begrepen er niets van... Heb dan naar het uz gebeld die vroegen om zo snel mogelijk langs te komen zodat ze toch nog bloed konden afnemen en via een spoedprocedure laten onderzoeken zodat ze de resultaten zouden hebben voor die operatie (die uiteraard niet door mocht gaan moest ik echt zwanger zijn).

Een paar uur later belden ze ons op met de mededeling 'proficiat, je bent zwanger, er is echt geen twijfel mogelijk'!!!!!!!!

Hoe dit nu mogelijk is, we begrijpen het ook niet echt maar het belangrijkste is dat ik zwanger ben!! Maandag 4 februari hebben we al een afspraak voor een echo!! Ben razend benieuwd en heel blij dat we dan nog eens bevestiging zullen hebben want het is nog niet echt doorgedrongen bij ons...

4 opmerkingen:

Vita zei

Wow! Dat mag een wonder heten! Nu maar hopen dat ze beiden zijn blijven zitten en uitgroeien tot mini-Elke's! Wat spannend!!!

Jasmino zei

Wat fantastisch, zeg! Geweldig nieuws. Gefeliciteerd, geniet ervan!

Ester zei

Wauw!!!!
Dit is echt heeeel geweldig!

En wil je die Guy van jou even heeeel erg hard knuffelen omdat hij wilde dat je nog even een extra test deed!
Je moet er toch niet aan denken dat....

Gefeliciteerd meis!! Super!

Kata zei

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Wat gaaf Elke!!!
Wat super dat je zo snel een echo krijgt. Kunnen ze zo vroeg al een hartje zien? Vast niet, maar ze kunnen vast wel zien of alles zich goed ontwikkelt.